marți, 29 septembrie 2009

http://www.youtube.com/watch?v=nAu_TxmvCEg&feature=share

2 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=rpbtBgLfl90&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  2. "minovici_mina said...
    nu conteaza de e sau nu vreo organizatie adevarata sau care sunt sustinatorii ei(vezi cazul Greenpeace,puternic finantat, se spune, de cei care duc razboaie in lume numai pt influenta,petrol,etc).Ideea este ca in sec 21 urmele barbarismului nu s au sters.animalele sunt executate,nu sacrificate,macar odata erau sacrificate de nevoie si cat trebuia, nu for fun si moda de a baga in tine coada de caine or pulpa de purcelus de guineea...
    Stim dar ne ferim universul ingradit si calm de cruda realitate....schingiuim creaturi care au ca si noi dreptul de a trai,numai pt nevoia noastra mizerabila de a ne afirma deasupra.super-specia.super-specia care poarta haine lucrate de copiii din lumile sarace care "traiesc" de la 4 ani ca sclavi(nu pot uita cuvintele unei jurnaliste care spunea ca ar tb sa ne gandim ca ne ajunge o pereche de jeansi si ca pt perechea aia vreun copil chinez si a dat duhul).
    ....sa omori un animal care nu are nici puterea sa te atace si sa te aiba ca lunch, e deja sub limita josnicului.
    mi e scarba.
    mi e scarba ca traim intr un secol in care avem acces la informatie si puterea de a alege sa traim frumos si nu o facem."

    Citat de pe http://vata-de-zahar.blogspot.com/2007/12/ratiunea-delimiteaza-umanul-de-regnul.html

    So.. frumos spus: Avem puterea de a alege sa traim frumos si totusi nu o facem.
    Totul de la noi trebuie sa plece..
    Daca exista cerere exista si oferta.
    Daca fiecare din noi ar reduce macar consumul de carne cu macar 10 % probabil ar disparea cateva abatoare si cateva fabrici de mezeluri (oricum mancam numai sorici impachetat frumos sub denumirea de sunca)

    Chiar ieri, fiind cu treaba intr-un magazin, am intrat in
    camera de transare carne. Banuiti sau stiti cum miroase acolo ? A mort !!!
    Asta e ce mancam.
    Si inca un exercitiu de imaginatie:
    In loc sa te gandesti ca pe carligele alea sunt agatate "carcasele" sa te gandesti ca sunt vii animalele alea si inca se zbat.
    Sau daca asta nu te impresioneaza.. sa te gandesti ca poate fi familia ta. (sunt doar cateva sute de ani de cand chiar se practicau ca forme de tortura astfel de metode).
    pofta buna va urez.

    RăspundețiȘtergere